LicentiePro, voor gebruikte Microsoft licenties

Gebruikte Microsoft licenties, veilig en goedkoop!

Wij bieden u competent advies, betrouwbaarheid en juridisch veilige gebruikte Microsoft licenties, zodat uw organisatie compliant blijft.

Bij LicentiePro vindt u gebruikte Microsoft licenties voor uw organisatie of instelling. In ons aanbod vindt u tal van softwarelicenties van bekende fabrikanten zoals Microsoft, Adobe en anderen. Met name op het gebied van Microsoft volume licentie, bieden wij u een ruim assortiment aan populaire oplossingen in alle mogelijke versies. We werken ons aanbod continu bij, zodat u altijd de nieuwste Microsoft licenties kunt vinden.

Wilt u gebruikte Microsoft licenties kopen, maar weet u niet precies welke software u nodig heeft of vindt u het product dat u zoekt niet op onze website? Mail of bel ons dan en we kunnen u persoonlijk adviseren!

Bent u nu niet compliant, of blijkt dit uit een audit? Ook dan kunt u aanzienlijk budget besparen door gebruik te maken van pre-owned Microsoft licenties.

Migreert u naar de Cloud? Ook dan kunt u aanzienlijk besparen, door i.p.v. naar de ‘normale’ Cloud voor de MS Hybrid Cloud oplossing te gaan. De besparingen lopen, afhankelijk van de periode op tot een besparing van 75%. Dat is serieus geld met dezelfde functionaliteit!

De trend van Q4 2020
We zien een sterk groeiende vraag naar gebruikte Microsoft licenties voor beter betaalbare MS Hybrid Cloud Solutions.

We ontvangen recent veel aanvragen voor de deze MS licenties:

[featured_products per_page=”5″ columns=”5″]

Besparingscalculator

met behulp van de besparingscalculator kunt u eenvoudig zien wat uw bespaarpotentieel is van gebruikte Microsoft volume licenties t.o.v. nieuw!

gebruikte Microsoft licenties auditproof

 

 

LicentieKeurmerk is het Europese keurmerk van gebruikte (Microsoft) licenties.
Wij bieden de standaard, voor alle organisaties die risicoloos de mogelijkheden van overtollige volume licenties willen benutten.